Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Έντονες αποδοκιμασίες στην Τούμπα – Η αντίδραση του Κούρτιτς και η συζήτηση του Λουτσέσκου με οπαδούς

ΠΑΟΚ: Έντονες αποδοκιμασίες στην Τούμπα – Η αντίδραση του Κούρτιτς και η συζήτηση του Λουτσέσκου με οπαδούς
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και πάλι μέσα εντός έδρας από τον Άρη και το γεγονός ότι έμεινε για 10ο σερί ματς χωρίς νίκη έφερε έντονες αποδοκιμασίες στην Τούμπα.

Το σφύριγμα της λήξης έδωσε το έναυσμα στον κόσμο που βρέθηκε στην εξέδρα να αποδοκιμάσει ακόμα πιο πολύ (η γιούχα είχε αρχίσει από πριν, αφού Μουργκ και Τέιλορ αποδοκιμάστηκαν έντονα και κατά τη διάρκεια της αλλαγής τους).

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «έκραξαν» τους παίκτες και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μόνο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς χειροκροτήθηκε! Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τα.. άκουσε καθώς έκανε δηλώσεις, ενώ την ίδια στιγμή υπήρξε αντίδραση από τον Κούρτιτς.

Στον μέσο του ΠΑΟΚ δεν άρεσαν οι αποδοκιμασίες και άνοιξε… διάλογο με την κερκίδα -κάνοντας μάλιστα και χειρονομία, για να φωνάξουν κι άλλο- με αποτέλεσμα να τα ακούσει κι άλλο! Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Κριστιάνο Μπάτσι τον συνόδεψαν στα αποδυτήρια!

Να αναφέρουμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να μην αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, αλλά άρχισε να μιλάει προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ (είχε μαζευτεί κοντά στη φυσούνα), γεγονός που λειτούργησε κατευναστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις