Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από έξι μήνες ο Μιχαηλίδης

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από έξι μήνες ο Μιχαηλίδης
ΦΩΤΟ Intime

Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων έπειτα από διάστημα 6 μηνών και τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η σημερινή προπόνηση στον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Γιάννης Μιχαηλίδη ακολούθησε ένας μέρος του προγράμματος προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας στόπερ είχε υποστεί ρήξη χιαστού σε αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αμυντικός του δικέφαλου φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατο, γεγονός που μαρτυρά τη συμμετοχή στη προπόνηση της ομάδας.

Οι συμπαίκτες του μάλιστα του επιφύλαξαν μια ιδιαίτερη υποδοχή…με το καθιερωμένο φάτουρο, μια κίνηση που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ

“Πρoπονητική κορύφωση της εβδομάδας στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να εστιάζει τόσο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, όσο και στη φυσική κατάσταση των παικτών.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στο κομμάτι της τακτικής με τον προπονητή, το άλλο περνούσε από ένα σίρκουι με εμπόδια, ενώ στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη διπλό σε υψηλό τέμπο.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν ατομικό στο γήπεδο με τον πρώτο να κάνει ένα μέρος του προγράμματος με την ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις