Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ήρθε στην Τούμπα για να… τινάξει το ματς στον αέρα

Ο ΠΑΟΚ με επιστολή του προς την ΕΠΟ εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία του Ιωαννίδη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε τι αναφέρει το έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας.

Η επιστολή έχει την υπογραφή του Ζήση Βρύζα και έφτασε στα χέρια του Γιώργου Σαρρή και μέρος της δημοσιεύεται στην Sportday. Σε αυτή αναφέρεται: “Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ήρθε στην Τούμπα με σκοπό να τινάξει τον αγώνα στον αέρα” και συμπληρώνει ότι ο διαιτητής με την παρουσία του έδωσε την αίσθηση ότι ήταν προκατειλημμένος απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ επισημαίνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί ή να ανεχτεί από κανέναν διαιτητή να σφυρίζει διαφορετικά από αυτό που δικαιούται ο σύλλογος. Και εφιστά την προσοχή της ΕΠΟ για την αποφυγή διαιτητικών λαθών στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος που μπορεί να έχουν βαθμολογικό κόστος, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα