Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας 1-1: Πρόωρο αντίο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον δικέφαλο

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας 1-1: Πρόωρο αντίο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον δικέφαλο
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λέφσκι Σόφιας στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού του Europa Conference League και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Ο ΠΑΟΚ είχε δύσκολο έργο μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έπιασαν την απαιτούμενη απόδοση με αποτέλεσμα να γνωρίσουν οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το γκολ του Ρονάλντο έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων ενώ το γκολ του Ντάντας δεν ήταν αρκετό για να φέρει την ανατροπή. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Αουγκούστο και του Βιεϊρίνια.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με διάθεση στο ματς προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό, και έχοντας τη στήριξη του κόσμου προσπάθησε να πιέσει τη Λέφσκι Σόφιας.

Οι φιλοξενούμενοι, στο 25΄πάγωσαν την Τούμπα, αφού μετά το λάθος γύρισμα του Λύρατζη στον Κοτάρσκι, ο Ρονάλντο το εκμεταλλεύτηκε και αφού πέρασε τον γκολκίπεπρ του ΠΑΟΚ, σκόραρε σε κενή εστία, βάζοντας βάσεις πρόκρισης για την ομάδα του.

Το γκολ του Ρονάλντο έκοψε τα φτερά των παικτών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν λύσεις χωρίς αποτέλεσμα αφού ο σχηματισμός του κέντρου σε συνδυασμό με την έλλειψη καθαρού σέντερ φορ δεν βοήθησε τον δικέφαλο να γίνει απειλητικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και κατάφερε να βρει γκολ στο 56΄με τον Ντάντας ύστερα από κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ ο οποίος πέρασε ως αλλαγή, αναπτερώνοντας τις ελπίδες των γηπεδούχων για την ανατροπή.

Ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε το σχετικά γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και η αποβολή του Αουγκούστο στο 72΄ ψαλίδισε τις ελπίδες του για ανατροπή. Η αποβολή του Βιεϊρίνια στο 80΄ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της προσπάθειας του δικέφαλου του Βορρά, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση εξαιτίας του πρόωρου αποκλεισμού του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (66′ Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (72′ Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (46′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα (46′ Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ

ΛΕΦΣΚΙ: Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σονκό Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκόλτσεφ, Κράστεφ, Φαν ντερ Καπ, Μιλάνοφ (86′ Πέτκοφ), Ρονάλντο (83′ Κράεφ), Μπαρί (90+2′ Μίτκοφ), Γουέλτον (90+2′ Γουάντερσον)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις