Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: «Δεν με χαλαρώνει η πρωτιά, έχω μεγαλύτερη ευθύνη»

ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: «Δεν με χαλαρώνει η πρωτιά, έχω μεγαλύτερη ευθύνη»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στα Μέσα της Ρουμανίας για την πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και για την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα για τους φιλάθλους το επόμενο διάστημα.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι ικανοποιημένος από την πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και πως να μην είναι αφού ο Δικέφαλος του Βορρά φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής της Super League.

«Κάθε φορά που υπάρχει κάτι σχετικά με τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ τιμωρούνταν. Μας πήραν έναν τίτλο που κατακτήσαμε στο γήπεδο, χάσαμε ένα Κύπελλο από μεγάλα λάθη των διαιτητών. Χρόνο με το χρόνο παίζαμε αγώνες χωρίς θεατές, αλλά αυτή τη φορά δεν κάναμε τίποτα εμείς ως ΠΑΟΚ.

Θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε αυτή την ιστορία σε κάτι θετικό για να παρακινήσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα», είπε αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Παίξαμε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι, στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ, με γεμάτα γήπεδα. Αυτή τη φορά θα παίξουμε χωρίς θεατές. Θα είναι ένα μειονέκτημα, αλλά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα άλλο κίνητρο, μια κατάσταση ευημερίας, δύναμης, για να παίρνουμε το μέγιστο από κάθε αγώνα».

Σε ό,τι αφορά την διαιτησία στην Ελλάδα: «Δεν υπάρχουν Έλληνες στο VAR στα ντέρμπι, αλλά στα τελευταία παιχνίδια ήταν οι Έλληνες διαιτητές μέχρι στιγμής. Υπήρξαν επεισόδια, συζητήσεις, μεταξύ των Ελλήνων διαιτητών και της πολιτικής πλευράς του ποδοσφαίρου (σ.σ για την απόφαση της αποχής των διαιτητών μετά το Βόλος – Ολυμπιακός). Κάποια πράγματα έχουν τακτοποιηθεί, τα πράγματα πάνε καλά τώρα. Δεν έγιναν άλλα επεισόδια, δεν υπήρχαν θέματα συζήτησης. Ελπίζω να συνεχίσει να είναι καλά και όλα να κρίνονται στο γήπεδο».

Για την πρώτη θέση στην βαθμολογία και αν τον… χαλαρώνει αυτό το γεγονός: «Είναι ωραία αίσθηση, τελειώσαμε άριστα τη χρονιά, μια μεγάλη περίοδος έξι μηνών που άρχισε από το καλοκαίρι. Αλλά αυτό δεν με χαλαρώνει, αντίθετα, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, οι σκέψεις μου δεν είναι για την ευτυχία των Χριστουγέννων».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις