Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Οι Βέλγοι βέβαιοι για την παραμονή του Κρμέντσικ στον «Δικέφαλο του Βορρά»

ΠΑΟΚ: Οι Βέλγοι βέβαιοι για την παραμονή του Κρμέντσικ στον «Δικέφαλο του Βορρά»
ΦΩΤΟ Intime

Δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να «δέσει» τον Μίκαελ Κρμέντσικ, αφού οι πεαφές με την Κλαμπ Μπριζ βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Έτοιμη να παραχωρήσει οριστικά τον Μίκαελ Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται η Κλαμπ Μπριζ, σύμφωνα με σημερινό (21/3) δημοσίευμα της βελγκική ιστοσελίδας «voetbal24.be». Ο Τσέχος εποθετικός που έχει ήδη ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας τη Θεσσαλονίκης και επιθυμεί και ο ίδιος την παραμονή του, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενημερωθεί για τις εξελίξεις αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

«Αν όλα κυλήσουν βάσει πλάνου, ο Κρμέντσικ θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της σεζόν, έχοντας σκοράρει τρεις φορές σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα περιθώρια για βελτίωση, ωστόσο στον ΠΑΟΚ είναι ήδη ικανοποιημένοι από τον ποδοσφαιριστή. Ο Κρμέντσικ δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στην Κλαμπ Μπριζ, σύντομα έγινε προφανές πως η μεταγραφή του ήταν λάθος. Ο Τσέχος επιθετικός, εκτός από μερικές στιγμές, δεν μπόρεσε ποτέ να πείσει να ικανοποιήσει την Κλαμπ Μπριζ, έχοντας σημειώσει τρία γκολ σε δεκαεννέα αγώνες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις