Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είχα την ευκαιρία να πάω σε πιο δυνατά πρωταθλήματα»

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είχα την ευκαιρία να πάω σε πιο δυνατά πρωταθλήματα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του για την καριέρα του, τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη σχέση του με τον πατέρα του, Μιρτσέα, ο οποίος αποτελεί θρυλική φυσιογνωμία για το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας.

Ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά” αποκάλυψε δε, ότι είχε προτάσεις και από ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, αλλά τις αρνήθηκε λόγω του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

Για την προπονητική του φιλοσοφία: «Όταν πηγαίνω στην προπόνηση, πιστεύω ότι πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος μπροστά στους παίκτες μου. Να έχω την ικανότητα να τους δώσω κίνητρα, να τους οργανώσω. Να δώσω στην ομάδα διάθεση για δουλειά και πνεύμα νικητή και στην προπόνηση και στους αγώνες. Αυτά τα πράγματα είναι για μένα φυσιολογικά».

Για τη σχέση με τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του ρουμανικού ποδοσφαίρου και στην Ρουμανία και στο εξωτερικού και δημιούργησε μια δική του ιστορία με όσα έχει πετύχει. Είναι ένας εκπρόσωπος της ρουμανικής ποδοσφαιρικής σχολής. Ως ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός της Εθνικής και μάλιστα επιτυχημένος. Ακολούθησα τα βήματά του, έστω και αν έχει καταφέρει πολλά περισσότερα. Όπου όμως και αν ήμουν οι ομάδες μου πέτυχαν πράγματα που δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν».

Για το ενδεχόμενο να δουλέψει στα κορυφαία πρωταθλήματα: «Είχα την ευκαιρία να πάω σε πιο δυνατά πρωταθλήματα, όταν είχα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι ένας από αυτούς που σέβονται τα συμβόλαια που κάνουν και αυτό έκανε περίπλοκη την κατάσταση. Έτσι φτάσαμε στο σημείο 2 χρόνια πριν, όταν από τη μια ημέρα στην άλλη αποφάσισα να αφήσω τον ΠΑΟΚ για την Αλ Χιλάλ. Κέρδισα αυτά που ήθελα και έφτασα σε έναν επίπεδο που μπορώ να λέω και να κάνω αυτά που θέλω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις