Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σαββίδης: «Δώστε τα όλα, να με περιμένει ο Βιεϊρίνια με το Κύπελλο»

ΠΑΟΚ – Σαββίδης: «Δώστε τα όλα, να με περιμένει ο Βιεϊρίνια με το Κύπελλο»
Intime.gr

Προσπάθησε να τους φτιάξει την ψυχολογία. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε επικοινωνία –μέσω τηλεδιάσκεψης- με την ομάδα του ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια να πωρώσει τους παίκτες της ομάδας, παραμονή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, προσπάθησε να τους… τονώσει το ηθικό και ζήτησε από τον Βιεϊρίνια να τον περιμένει με το τρόπαιο στα χέρια.

«Μπείτε μέσα και απλά κάντε αυτό που ξέρετε, δώστε τα όλα. Αυτό είναι αρκετό. Εκπροσωπείτε την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ» ήταν μία από τις φράσεις του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: «Αλλάξτε σελίδα σε ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, χρειάζεται ψυχραιμία και απλά ο καθένας να καταθέσει την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του.

Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου και σύντομα θα είμαι εκεί, μαζί σας. Εύχομαι να με περιμένει ο Βιεϊρίνια με το Κύπελλο! Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και οι τίτλοι πρέπει να αυξάνονται κάθε χρόνο. Δώστε τα όλα, χωρίς άγχος, αλλά με πίστη. Όλοι μας το θέλουμε, εσείς μπορείτε να το κατακτήσετε!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις