Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σταφυλίδης: “Αδύνατω να γυρίσω”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Κώστας Σταφυλίδης κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να γυρίσει τώρα στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα, η οποία είναι πλέον μία οικογένεια.

“Είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να ικανοποιήσει οικονομικά ο ΠΑΟΚ την ομάδα μου, δεν νομίζω η Αουγκσμπουργκ να ζητήσει λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ από κάποιον για να με αποκτήσει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής Έλληνας άσος στο “Metropolis 95,5”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Σταφυλίδης:

Για την πορεία του στην Αουγκσμπουργκ: “Αισθάνομαι πολύ ωραία, δεν σκέφτομαι τα γκολ αλλά μόνο να βοηθάω την ομάδα μου με οποιονδήποτε τρόπο. Αν αυτό γίνεται με ένα γκολ ή με μια καλή απόδοση τότε είναι ευπρόσδεκτο”.

Για το αν σκέφτεται το βήμα παραπάνω στη Μπουντεσλίγκα: “Έχω προσαρμοστεί μετά από τρία χρόνια εδώ, όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Όταν γίνει η κρούση θα το δούμε αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Αουγκσμπουργκ”.

Για την εθνική ομάδα: “Είμαστε οικογένεια πλέον, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό γιατί δεν ήταν τα προηγούμενα 2-3 χρόνια. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και νομίζω αυτό βγαίνει μέσα από το γήπεδο και στα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Ο Σκίμπε μας έχει αλλάξει σαν ομάδα”.

Για τον ΠΑΟΚ και αν είδε το παιχνίδι με την Ολίμπικ Ντόνετσκ:”Το παρακολούθησα. Δεν ήταν καλή η ομάδα, δεν με εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ με την απόδοσή του. Όταν έχεις έναν τέτοιο αντίπαλο όπως η Ολίμπικ που δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο και δυσκολεύεσαι να κάνεις φάσεις αλλά και δέχεσαι φάσεις, τότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι”.

Για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ και δεν έχει καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα: “Δεν ξέρω πως δουλεύει πλέον η ομάδα. Είναι θέμα προπόνησης και παικτών, το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα το κάθε παιχνίδι. Όσο ήμουν στην ομάδα οι περισσότεροι από εμάς δεν ήμασταν 100% εκεί. Από το πουθενά γίνεσαι βασικός στον ΠΑΟΚ και ξέρετε τι επακολουθεί. Ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις άλλες ομάδες της Ελλάδας. Όταν αντιμετωπίζεις μικρότερες ομάδες με χαλαρότητα εκεί την πατάς. Έχω παίξει στην Αγγλία αλλά και στη Γερμανία, δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει να αντιμετωπίζεις σοβαρά κάθε αντίπαλο αλλά και κάθε προπόνηση”.

Για το αν σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: “Με κάνει χαρούμενο να με θέλει πίσω ο κόσμος του ΠΑΟΚ, βλέπω ότι με αγαπάει. Ενδεχόμενη επιστροφή μου δεν υπήρξε, είναι πολύ δύσκολο και δεν το σκέφτομαι. Και εγώ να το ήθελα, αν και αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω το πισωγύρισμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και το θέμα το οικονομικό. Είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να ικανοποιήσει οικονομικά ο ΠΑΟΚ την ομάδα μου, δεν νομίζω η Αουγκσμπουργκ να ζητήσει λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ από κάποιον για να με αποκτήσει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε