Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Στην προπόνηση και ο Νέλσον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Στην προπόνηση και ο Νέλσον Ολιβέιρα
ΦΩΤΟ Intime

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει αρχίσει να πατά ξανά χορτάρι στη Νέα Μεσημβρία, κάνοντας το ατομικό πρόγραμμά του, στην προσπάθεια να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Πορτογάλος επιθετικός στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών, και χρειάζεται ακόμη αρκετό χρόνο για να επανέλθει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε όμως εικόνες από την προπόνηση και σε αυτές φαίνεται η παρουσία του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ έψαχνε τη νίκη που θα του έδινε ξανά την πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, πλήρωσε τα λάθη του και πήρε ένα μάθημα για τη μακρά συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του οφείλουν να συνεχίσουν τη δουλειά προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να επιστρέψουν πιο δυνατοί στο γήπεδο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (26.10) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που ήταν στην αρχική 11άδα στο Φάληρο έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση υψηλής έντασης που περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, μαθήματα τακτικής και οικογενειακό διπλό στο φινάλε.

Οι Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ που αποχώρησαν από το ματς τραυματίες, ξεκίνησαν θεραπείες, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (27.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί τις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις