Αθλητικά

ΠαραΜΙΛΑΝ με Ζλάταν – Πέτυχε Χατ-τρικ σε 15 λεπτα (VIDEO)

O σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν καθάρισε μόνος του το Παλέρμο και έτσι η Μίλαν διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. "Γκέλαρε" η Γιουβέντους και έμεινε 3 βαθμούς πίσω από τους "Ροσονέρι"

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η “δύσκολη” έδρα της Παλέρμο, έγινε… παιχνιδάκι στα πόδια του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Ο Σουηδός έγινε ο τρίτος παίκτης στη φετινή Serie Α που σηεμίωσε χατ-τρικ μέσα σε 15 λεπτά. από το 21′ εώς το 36′ ο Ζλάταν έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των γηπεδούχων και το ματς τελείωσε ουσιαστικά πολύ νωρίς.

Ο Τιάγκο Σίλβα στο δεύτερο μέρος απλά ολοκλήρωσε το θρίαμβο της Μίλαν που έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα μετά την γκέλα της Γιουβέντους έχει αέρα τριών βαθμών, με ματς περισσότερο.

H Γηραιά Κυρία δεν κατάφερε για πέμπτο σερί ματς να κερδίσει την Κιέβο και παρά το ότι διατήρησε το φετινό της αήττητο, υποχώρησε στη δεύτερη θέση.

Ο Ντε Τσέλιε στο 18′ έβαλε μρποστά στο σκορ τη Γιουβέντους όμως ο Ντράμε στο 76′ έκανε τη ζημιά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα