Αθλητικά

Παρελθόν ο Ντιογκο από τον Ολυμπιακό

 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το "διαζύγιό" της με τον Βραζιλιάνο επιθετικό

 Το συμβόλαιο του Ντιόγκο ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τώρα την συνεργασίας του με τον Ντιόγκο να λαμβάνει μια αποζημίωση.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αποκτηθεί τον Αύγουστο του 2008 έναντι περίπου δέκα εκατομμυρίων ευρώ από την Πορτουγκέζα, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο δεν έπεισε για την αξία του όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: “Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Λουίς Σάντο”.

Απρόοπτο με Ιμπαγάσα – Δεν πάει στην Κομοτηνή

Σιόβας: Να αυξήσουμε κι άλλο τη διαφορά!

Όλτρα: Ο Μίτσελ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα