Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν – Αλ Κελαϊφί: «Συμφωνήσαμε να μιλήσουμε με τον Μέσι μετά το Μουντιάλ – Είχαμε ξανά επαφές με τον Ράσφορντ»

Παρί Σεν Ζερμέν – Αλ Κελαϊφί: «Συμφωνήσαμε να μιλήσουμε με τον Μέσι μετά το Μουντιάλ – Είχαμε ξανά επαφές με τον Ράσφορντ»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί, μίλησε για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, αλλά και για το ενδειαφέρον της ομάδας του για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε ότι υπήρξαν επαφές με τον Ράσφορντ και στο παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι κάθε ομάδα θα τον ήθελε, ειδικά ως ελεύθερο, αν δεν ανανεώσει άμεσα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Ράσφορντ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Κάθε ομάδα θα ήθελε να τον πάρει, πόσο μάλλον ως ελεύθερο. Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν μαζί του, αλλά η στιγμή δεν ήταν η σωστή και δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Ποιος ξέρει, μπορεί να ξαναμιλήσουμε για το καλοκαίρι. Δεν πρόκειται να έρθουμε σε επαφή μαζί του ακόμα, ας τον αφήσουμε να συγκεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τον Ιανουάριο βλέπουμε, αν ενδιαφερόμαστε μπορούμε να του μιλήσουμε», τόνισε ο Αλ Κελαϊφί.

Όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, ο Καταριανός δισεκατομμυριούχος σημείωσε ότι «αυτό που συμφωνήσαμε είναι ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα καθίσουμε να το συζητήσουμε. Αλλά και οι δύο πλευρές – η δική μας και η δική του – είναι πολύ χαρούμενες, οπότε θα μιλήσουμε μετά το Μουντιάλ του Κατάρ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις