Αθλητικά

Πατάει… Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Στο “Απόστολος Νικολαΐδης” θα προπονηθεί την Τρίτη του Πάσχα ο Παναθηναϊκός, μετά από επιθυμία του Γιάννη Βονόρτα

Ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει σπίτι του, δηλαδή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ωστόσο πριν από αυτό θα υπάρξει μια άτυπη επιστροφή στο σπίτι για τους πράσινους και μάλιστα πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη στις 6 το απόγευμα ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει κλειστή προπόνηση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι μπαράζ με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Από εκεί και πέρα, οι “πράσινοι” θα πάρουν ρεπό μόνο Κυριακή του Πάσχα και θα προπονηθούν τόσο το Μεγάλο Σάββατο, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Διαβάστε ακόμα…

Τα… τυπικά για Φυτανίδη στον Παναθηναϊκό

Εξαιρετικά αμφίβολος για το μπαράζ ο Σισοκό

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό – Στο νοσοκομείο ο Σισοκό

Πρόβλημα στην άμυνα, διάθεση στην επίθεση – Ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

6.000 εισιτήρια παρέλαβε ο Παναθηναϊκός για το μπαράζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα