Αθλητικά

Πεδουλάκης: Να είμαστε έξυπνοι – Περιμένουμε τον Γκιστ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν στέκεται στις... δάφνες της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη και τονίζει ότι θα πρέπει οι παίκτες του να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουν το πλεονέκτημα έδρας που απέσπασαν από την Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής των “πράσινων” τόνισε ότι η συγκέντρωση των παικτών του θα είναι αυτή που θα κρίνει πολλά και στο τρίτο ματς των προημιτελικών της Ευρωλίγκας που θα γίνει την Τρίτη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Τζέιμς Γκιστ που τραυματίστηκε στο δεύτερο ματς στη Βαρκελώνη.

“Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στην Ισπανία απέδειξαν πως οι αγώνες σε αυτή τη σειρά κρίνονται από την άμυνα και το ρυθμό. Τώρα οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη πολύ καλύτερα. Ξέρουμε πως έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να διαχειριστούμε και αυτή την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, καθώς το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο.

Η Μπαρτσελόνα είναι μια πραγματικά καλή, έμπειρη και γεμάτη ποιότητα ομάδα, συνεπώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό για μας να δούμε αν ο Τζέιμς Γκιστ θα μπορεί να μας βοηθήσει μετά τον τραυματισμό του στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι κάτι που δεν θα το ξέρουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα