Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πελέ: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου από το νοσοκομείο

Πελέ: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου από το νοσοκομείο

Ευχάριστα νέα έρχονται από τη Βραζιλία για την κατάσταση της υγείας του Πελέ, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο.

Ο κάτοχος τρις του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Βραζιλίας (1958, 1962, 1970), Πελέ, χειρουργήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου για έναν «ύποπτο» όγκο στο παχύ έντερο που ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια καθιερωμένων εξετάσεων.

Με αρκετή δόση χιούμορ, γεγονός που αποδεικνύει ότι αναρρώνει από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Πελέ, έκανε νέα ανάρτηση από το νοσοκομείο. Ο -για πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, είπε ότι «ρίχνει γροθιές στον αέρα», τονίζοντας ότι η κατάσταση του, βελτιώνεται καθημερινά.

«Το καλό χιούμορ είναι το καλύτερο φάρμακο και διαθέτω πολύ. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, ανέφερε ο 80χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου.

Στην φωτογραφία που συνοδεύει αυτό το μήνυμα, ο Πελέ κάθεται σε μια πολυθρόνα, με τις γροθιές του σηκωμένες, στο νοσοκομείο Albert-Einstein στο Σάο Πάουλο, όπου παραμένει με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

«Έλαβα τόση καλοσύνη που έχω μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη», πρόσθεσε ο Πελέ, σπεύδοντας να καθησυχάσει τους πολλούς θαυμαστές του.

Η ανάρτηση του Πελέ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις