Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πελέ: Η πολυτάραχη ζωή του, οι τρεις γάμοι και τα παιδιά του

Πελέ: Η πολυτάραχη ζωή του, οι τρεις γάμοι και τα παιδιά του

Ο Πελέ (Pele) κατάφερε να γράψει ιστορία σε νεαρή ηλικία μετά το Μουντιάλ του 1958, με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός στους δρόμους της Βραζιλίας για χάρη του.

Ο Πελέ (Pele) υπήρξε ο πρώτος πραγματικός αστέρας της εποχής, πράγμα που σημαίνει ότι αποτέλεσε πόλο έλξης για τους Βραζιλιάνους και όχι μόνο.

Ο ίδιος είχε παραδεχθεί στο ντοκιμαντέρ του “Νetflix” ότι είχε πολλές σχέσεις εκτός γάμου, καθώς ότι έχει τόσα πολλά παιδιά – εκ των οποίων τα πιο πολλά δεν τα έχει αναγνωρίσει – που έχει χάσει το μέτρημα!!

Ο Πελέ δεν επηρεάστηκε τουλάχιστον από την εξωγηπεδική του ζωή, όπως άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να κάνει μία πολύχρονη λαμπρή καριέρα.

Οι τρεις γάμοι και τα παιδιά του

Ο Πελέ, παντρεύτηκε την Ροσιμέρι Τσίμπι, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά (Εντίνιο, Τζένιφερ, Κέλι), καθώς και με την τραγουδίστρια Ασίρια Νασιμέντο, μητέρα των διδύμων Ζόσουα και Σελέστε, ενώ είχε επίσης μια κόρη από την πρώην οικονόμο του Ανίζια Μασάντο, τη Σάντρα Αράντες, η οποία πέθανε το 2006.

Λίγο πριν συμπληρώσει 76 χρόνια ζωής νυμφεύθηκε στην Γκαραούχα, στην ακτή του Σάο Πάολο, την 50χρονη επιχειρηματία ιαπωνικής καταγωγής Μάρσια Σιμπέλε Αόκι, με την οποία διατηρούσε σχέση από το 2010 και είχε γνωρίσει στο ασανσέρ πολυκατοικίας του Σάο Πάολο, όπου και ζούσαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις