Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Περιστέρι… τίτλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός με νίκη στην έδρα του Ατρόμητου αγκαλιάζει το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια. Τα πλάνα των δύο προπονητών.

Sold out στο Περιστέρι

Οι “πράσινοι” θέλουν να δείξουν ότι η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν μία κακή παρένθεση και να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα κάνοντας παράλληλα το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

 
Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Σαριέγκι κάτι που σημαίνει πως ο Κατσουράνης θα περάσει στο κέντρο. Παράλληλα η εμφάνιση του Σεϊταρίδη στην επιστροφή του κόντρα στον Ολυμπιακό του δίνει το προβάδισμα για να ξεκινήσει και στο Περιστέρι. Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας ο Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα στο κέντρο της άμυνας και ο Καντλε αριστερά. Στον άξονα οι Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Λέτο, Σαλπιγγίδη και Σισέ. Εκτός αποστολής έμεινε και πάλο Μαρίνος αφού δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ το παρών στην τελευαία προπόνηση έδωσε, όπως συνηθίζει ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Πατέρας.
 
Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος μπορεί να μην έχει το ίδιο ενδιαφέρον βαθμολογικά, όμως ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του έχουν δείξει φέτος πως σε κάθε ματς δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη. Στα αγωνιστικά , τώρα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καραγκούνης και Σφακιανάκης όπως και ο τιμωρημένος Μπαζίνσκι. Αντίθετα οι Μπρίτο και Περόνε ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα βρίσκονται στην ενδεκάδα.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ – Πανιώνιος
Άρης – Λεβαδειακός
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Ηρακλής – Λάρισα
Ολυμπιακός – Ξάνθη
Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός
Καβάλα – Εργοτέλης
(Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 19:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε