Αθλητικά

“Πέταξε” το Περιστέρι

Σπουδαία νίκη με 71-68 επί του ΠΑΟΚ πήρε το Περιστέρι στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου.

Μετά από ένα ματς που ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν μία πολύτιμη νίκη. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σκουρτόπουλου για ακόμη μία φορά ήταν ο Άρνολντ που μίλησε την κρίσιμη ώρα.

Ο ΠΑΟΚ είχε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς το προβάδισμα όμως στα τελευταί κρίσιμα λεπτά δεν είχε τον παίκτη που θα έβαζε τα μεγάλα σουτ.

Δεκάλεπτα: 17-20, 36-36, 51-53, 71-68

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Χάμοντς 11 (1), Φαιζόν 16 (2), Παπανικολόπουλος 13 (4), Μάντζαρης 2, Μπράμος 3 (1), Νέλσον, Μάντζαρης Α., Δεληγιάννης, Ουίλκινσον 4, Τσιάκος 7, Αρνολντ 15 (1).

ΠΑΟΚ: Μονρό 19 (3), Καυκής 2, Γκρέγκορι 13 (1), Ταπούτος 10, Καλλές, Τσιάρας, Μιλισάβλιεβιτς 2, Χέλιγουελ, Δεμερτζής, Γιαννακίδης, Ντρόμπνιακ 4, Τζεσέβσκι 18 (2).

Άνετες νίκες για Πανελλήνιο και Άρη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα