Αθλητικά

Πήρε εξιτήριο ο Πελέ

Ο Πελέ σκόρπισε την ανησυχία στους θαυμαστές του, με την πρόσφατη νοσηλεία του (διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο) αλλά ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα κάνει… γιορτές σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 81χρονος Πελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Albert-Einstein» του Σάο Πάολο, όπου νοσηλεύτηκε από τις αρχές Δεκεμβρίου.

«Ο ασθενής είναι σταθερός και θα συνεχίσει τη θεραπεία του για όγκο του παχέος εντέρου που εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο», ανέφερε η ενημέρωση του νοσοκομείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ