Αθλητικά

Πήρε το “αιώνιο” ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-2 από την Κυψέλη επί του Παναθηναϊκού και παρέμεινε αήττητος στην κορυφή της Α1 γυναικών.

Οι “ερυθρόλευκες”, αν και προηγήθηκαν με 2-0, είδαν τις αντιπάλους τους να ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι, να ισοφαρίζουν σε 2-2 και να οδηγούν τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε πρώτος στο ματς μπολ, αλλά είχαν και οι “πράσινες” την ευκαιρία τους. Τελικά, δύο άσοι της Κις, χάρισαν τους δύο βαθμούς στις “ερυθρόλευκες” (18-16), που έχασαν τον πρώτο τους φετινό βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα