Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πλάνο για έναρξη της Serie A τέλη Μαΐου με 12 αγωνιστικές σε ένα μήνα!

Πλάνο για έναρξη της Serie A τέλη Μαΐου με 12 αγωνιστικές σε ένα μήνα!
ΦΩΤΟ Reuters

Στην Ιταλία επεξεργάζονται πυρετωδώς διάφορα σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν στη Serie A, με το πιο πρόσφατο που ήρθε στη δημοσιότητα να προβλέπει έναρξη στις 20 Μαΐου και λήξη στις 2 Ιουλίου.

Πολλά και διάφορα είναι τα σενάρια που έχουν αναλυθεί και δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος Ιταλίας (Serie A).

Σύμφωνα με σημερινό (4/4) δημοσίευμα της “Corriere dello Sport” το επικρατέστερο είναι αυτό που ορίζει ημερομηνία επανέναρξης στις 20 Μαΐου και λήξη στις 2 Ιουλίου, εφόσον πάντα οι συνθήκες επιτρέψουν να παιχτεί ποδόσφαιρο και έχει τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα υπολογίζεται την 20η Μαΐου να διεξαχθούν τα ματς Αταλάντα-Σασουόλο, Ίντερ-Σαμπντόρια, Τορίνο-Πάρμα και Βερόνα-Κάλιαρι, που έχουν αναβληθεί από προηγούμενες αγωνιστικές και στο υπόλοιπο διάστημα των 40 ημερών να γίνονται αγώνες ανά τρεις ημέρες, ώστε να ολοκληρωθούν οι 12 αγωνιστικές που απομένουν.

Φυσικά όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση και δώσει το “πράσινο φως” η επιστημονική κοινότητα, αλλά και οι Αρχές της χώρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις