Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πολυμετοχική σχιζοφρένεια… 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η σχιζοφρένεια στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, συνεχίζεται. Την συντηρούν δημοσιεύματα που προέρχονται από τον «φιλικό» Τύπο και δηλώσεις που αντί να κλείνουν, ανοίγουν θέματα.

Η προσπάθεια που… καταβάλλεται για τον… τετραγωνισμό του κύκλου εκθέτει τους μετόχους αλλά και την ίδια την ΠΑΕ στα μάτια εχθρών και φίλων.

Οποιος διαβάσει προσεχτικά τις δηλώσεις Γιάννη Βαρδινογιάννη  και Νικόλα Πατέρα καταλαβαίνει ότι  πολλά θέματα παραμένουν ανοικτά  παρά τη συζήτηση μεταξύ τους. Καταλαβαίνει επίσης ότι ο κ. Πατέρας είναι εξαιρετική λύση για την προεδρία της ΠΑΕ αλλά και η μόνη λύση ταυτόχρονα.
Από τη στιγμή που  ο Παύλος Γιαννακόπουλος αρνήθηκε την  προεδρική καρέκλα είναι σαφές  ότι τα περιθώρια εναλλακτικών επιλογών έχουν στενέψει. Ο κ. Παύλος ενημέρωσε ότι δέχτηκε πρόταση αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος του την έκανε. Από τη στιγμή που την αρνήθηκε τι νόημα έχει η πολεμική που ασκεί η εφημερίδα “ΠΡΑΣΙΝΗ” στον κ. Πατέρα;
Γιατί αν και είναι  απαραίτητο να παραδεχτούμε πως κάθε έντυπο διατηρεί την αυτονομία του είναι αδύνατο να μην συμπεριλάβουμε στους συλλογισμούς μας πως ιδιοκτήτης της εφημερίδας είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γιος του Παύλου…
Μια κατάσταση που  ξεκίνησε δύο μήνες πριν τελειώσει  το πρωτάθλημα και συνεχίζεται σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάκτηση του από τον Παναθηναϊκό, μοιάζει σχιζοφρενική. Αν στο μεταξύ είχε συμφωνηθεί ένας σχεδιασμός και προχωρούσε ήδη η υλοποίηση του το κακό θα ήταν μικρό. Θα περιοριζόταν τις… ματαιοδοξίες και τα «κακιάσματα» των μεγαλομετόχων. Οταν όμως είναι ακόμα άγνωστο ή αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης το αν θα παραμείνει ή όχι ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου, τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Παιανίας. Κάτι που αναδύεται καθαρά από τα δημοσιεύματα του “φιλικού”  Τύπου και αναπαράγεται από τις σιβυλλικές δηλώσεις των μετόχων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε