Αθλητικά

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μποτία

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η εβδομάδα για τον Μπέσνικ Χάσι στην Αυστρία, αφού ο Μποτία αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός αμυντικός αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και αποχώρησε από το πρωινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ.

Πάντως, οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των “ερυθρόλευκων” αναφέρουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχία, αφού ο Μποτία εγκατέλειψε την προπόνηση πριν το σφίξιμο εξελιχθεί σε κάτι… χειρότερο (πιθανότατα θα χάσει το πολύ δυο προπονήσεις και θα επανέλθει).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Έρικ Λαμέλα τελειώνει από την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας της με τον Ερίκ Λαμέλα, με τις δύο πλευρές να έχουν βρίσκονται κοντά στη χρυσή τομή του διαζυγίου
Ο Έρικ Λαμέλα της ΑΕΚ 2