Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Προσκύνησε” η Μπάρτσα στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού – Δείτε ΦΩΤΟ από το “πράσινο” γλέντι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κορυφαία Ευρωπαϊκή ομάδα της τελευταίας 15ετίας έδωσε μία ακόμη παράσταση μπροστά στους εκστασιασμένους οπαδούς της, παίρνοντας “αντρίκεια” πρόκριση στο φάιναλ φορ και ετοιμάζεται να βάλει το 6ο αστέρι στη φανέλα της.

Ο βασιλιάς φοράει πράσινα! – Στο φάιναλ φορ ο Παναθηναϊκός

Θ. Γιαννακόπουλος: Χάρηκα με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε στον Τσάβι Πασκουάλ ότι το μπάσκετ είναι επιστήμη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τα έβαλε με όλη την άμυνα της Μπαρτσελόνα και οδήγησε τους “πράσινους” στο θρίαμβο, την ώρα που ο Ναβάρο ακόμη έχει “εφιάλτες” με τον εξολοθρευτή Νικ Καλάθη.

Ο Ίαν Βουγιούκας ήρθε από την άκρη του πάγκου και έβαλε στα καλάθια τους ψηλούς της Μπάρτσα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού γλέντησε με την ψυχή του την πρόκριση στο 10ο φάιναλ φορ τα τελευταία 18 χρόνια.

Αυτά ήταν κάποια από τα κλειδιά της επικράτησης των “πράσινων” επί του απόλυτου φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.

Η ήττα στον πρώτο αγώνα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή, πείσμωσε τους παίκτες του Ομπράντοβιτς. Ο “Ζοτς” σχεδίασε στο μπλοκάκι του τον τρόπο και οι 12 “κομάντο” έβγαλαν στο παρκέ αυτά που ήθελε ο προπονητής τους. Και το αποτέλεσμα ήταν… θριαμβευτικό.

Ο Παναθηναϊκός πλέον θα πάει ως απόλυτο φαβορί στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης που θα διεξαχθεί στις 6-8 Μαϊου. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Σιένα, την ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε