Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Προσκυνούν” Σαββίδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ εδώ και λίγες ημέρες είναι μια από τις λίγες καθαρές, από άποψη χρεών, ομάδα. Και αυτό το οφείλει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος “ξεχρέωσε” πριν λίγο καιρό όλα τα χρέη της ΠΑΕ, τα οποία και δεν είχαν γίνει επί των ημερών του. Η κίνηση αυτή του μεγαλομετόχου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους οπαδούς της ομάδας.

Έτσι, τρεις σύνδεσμοι οπαδών εξέδωσαν ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για την κίνησή του, ενώ δεν έλειψαν, φυσικά, και οι παρενέσεις για συγκεκριμένες αποφάσεις, ως προς το μέλλον της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι ΣΦ ΠΑΟΚ ΒΕΜ και Fanatics Factory τονίζουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους:

“Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι και επειδή έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε και να επικροτούμε τις ενέργειες αυτών που βοηθούν το σύλλογο, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη για το γεγονός ότι πραγματοποίησε στο ακέραιο την υπόσχεσή του και έδιωξε οριστικά από το σύλλογο την απειλή των χρεών”, ενώ στη συνέχεια τον καλούν να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές προσώπων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον παροτρύνουν να μην φέρνει πίσω στην ομάδα όσους διχάζουν τον κόσμο:

“Καλούμε τον μεγαλομέτοχο να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές όλων όσων συμμετέχουν στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να προσβάλουν με τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους την ιστορία, τις αξίες και το μεγαλείο του συλλόγου. Τον καλούμε να δώσει τέλος στις επιστροφές καταστροφές που χρόνια ταλαιπωρούν το σύλλογο και διχάζουν τον κόσμο του, τον καλούμε να πλαισιώσει το τμήμα με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. και όλα όσα ο σύλλογος συνεπάγεται, ως όνειρο ζωής και όχι ως ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης”.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού, αφού ευχαριστεί με την σειρά του τον Ιβάν Σαββίδη, υπόσχεται να είναι πάντα δίκαιος στην κριτική απέναντί του:

“Επειδή τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Σε ευχαριστούμε που ελευθέρωσες την ομάδα από τα δεσμά της και του υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίκαιοι απέναντί σου στην κριτική μας και τις αντιρρήσεις μας για τα όποια λάθη έκανες, κάνεις και σίγουρα πρόκειται να κάνεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε