Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Προσοχή, στις προβλέψεις! 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αν επρόκειτο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα που πάει Μουντιάλ, όλοι θα συμφωνούσαν πως θα γινόταν σάκος του μποξ. Πως θα πάει για να μαζέψει ένα τσουβάλι γκολ και να επιστρέψει με τρεις ήττες στο παθητικό της.

Διότι όταν κάνει  δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και στο δεύτερο είσαι χειρότερος από το πρώτο τότε είναι για να βάζεις πλερέζες.

Κι όμως όταν μιλάμε για την Εθνική του Όττο Ρεχάγκελ τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι προβλέψεις να πάνε στον κάλαθο των  αχρήστων.
Με βάση την κοινή λογική η Εθνική κουβαλά στις αποσκευές της για τη Νότιο Αφρική πολλά προβλήματα κι ελάχιστα προτερήματα. Η άμυνα που παραδοσιακά επί Ρεχάγκελ ήταν το δυνατό χαρτί της ομάδας, φαίνεται να παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα. Χωρίς σταθερό σχήμα, με βαριά κορμιά βρίσκεται συχνά εκτεθειμένη στις κάθετες πάσες. Τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια αποτυπώνουν πρόβλημα αμυντικής λειτουργίας κι όχι μόνο αμυντικής γραμμής. Ισως αυτό δημιουργεί μεγαλύτερες ανησυχίες στον κόουτς. Η άμεση θεραπεία απαραίτητα περιλαμβάνει μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και πιο σβέλτες επιστροφές των χαφ. Εύκολο να το διαπιστώσεις, λογικό να το ζητήσεις, μάλλον δύσκολο αν το καταφέρεις.
Οι περισσότεροι πιθανολογούν ότι ο Ρεχάγκελ θα παρουσιάσει  κόντρα στους Νοτιοκορεάτες, σύστημα  με τρεις σέντερ μπακ.
Εκτός από αυτό θα χρειαστεί η ταχύτητα του Γκέκα  και η δεδομένη υπεροχή των  διεθνών στον αέρα.
Τρεις προϋποθέσεις που εφόσον εμφανιστούν στην πρεμιέρα, τότε μπορούν να ανατραπούν τα αρνητικά προγνωστικά όσων δεν εννοούν  να παραδεχτούν ότι με τον Ρεχάγκελ στον πάγκο καλύτερα να αποφεύγονται οι προβλέψεις… 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε