Πέμπτη, 23 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πρώτη γνωριμία στον ΠΑΟΚ! “Να κάνουμε μια νέα αρχή” (VIDEO)

ΦΩΤΟ PAOKFC
ΦΩΤΟ PAOKFC

Μόλις 19 ημέρες μετά από τον τελευταίο αγώνα στην Τρίπολη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν στη Νέα Μεσημβρία για το “χτίσιμο” της ομάδας της νέας σεζόν – Η πρώτη γνωριμία των Τούντορ και Άρνεσεν με τους ποδοσφαιριστές

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή την καλοκαιρινή του προετοιμασία, με στόχο αρχικά, να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Europa League και να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Ιγκόρ Τούντορ και ο Φρανκ Άρνεσεν μίλησαν για πρώτη φορά στους παίκτες των “ασπρόμαυρων”, στην πρώτη γνωριμία τους πριν την έναρξη των προπονήσεων στη Νέα Μεσήμβρια, επισημαίνοντας τους να ξεχάσουν το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή.

Πριν την προπόνηση ο Άρνεσεν παρουσίασε το προπονητικό τιμ με ένα μικρό καλωσόρισμα στα αποδυτήρια: “Θέλω να σας καλωσορίσω και ελπίζω οι διακοπές αν και λίγες να σας βοήθησαν να ξεκουραστείτε. Θέλω να ξεχάσετε τη χρονιά που προηγήθηκε και να κάνουμε μια νέα αρχή, η οποία ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη. Νέος προπονητής σας είναι ο Ιγκόρ Τούντορ, τον οποίο καλωσορίζω και σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία και καλή χρονιά”

Στη συνέχεια καλωσόρισε τους παίκτες ο Ίγκορ Τούντορ: “Καλωσήρθατε και ελπίζω να προλάβατε να ξεκουραστείτε. Χαίρομαι που είμαι εδώ, μαζί με το τιμ μου, και θέλω να βάλετε μια γραμμή στο παρελθόν και να δουλέψουμε καλά μαζί για επιτυχίες. Ξέρω την ποιότητα που έχετε, όλοι σας ξέρετε ποδόσφαιρο και δική μας δουλειά είναι να μεταφέρουμε τις ιδέες μας και την φιλοσοφία μας για το πως θα πετύχουμε μεγάλες νίκες ως ομάδα”

Να τονίσουμε πως την προσεχή Πέμπτη (02.07) ο ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει για το γνώριμο Doorwerth της Ολλανδίας όπου μέχρι και τις 14.07 θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις εγκαταστάσεις του Golden Tulip, ο “δικέφαλος του Βορρά” θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις.

Στις 04.07, στις 18:00 (τοπική ώρα) θα αντιμετωπίσει στο Doorwerth την ομάδα Koot Azur που αποτελείται από ελεύθερους ποδοσφαιριστές του βελγικού κι ολλανδικού πρωταθλήματος. Δεύτερος αντίπαλος στις 08.07 (16:30, Schuytgraaf, Arnhem) η γερμανική Bochum, ενώ στις 10.07 θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα φιλικό που δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε