Αθλητικά

Πρώτη… στάση για Ντόρτμουντ – “Τεσσάρα” η Λεβερκούζεν (VIDEO)

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα, που ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Νυρεμβέργης. Στον ένα βαθμό από την πρώτη θέση και την Μπορούσια μείωσε την απόστασή της η Μπάγερ Λεβερκούζεν που πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Μάιντζ.

Στη Νυρεμβέργη και στην 6η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα διεκόπη το σερί νικών της Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νυρεμβέργη κι έδωσε την ευκαιρία στη Λεβερκούζεν να την πλησιάσει στον ένα βαθμό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε όλο το ματς για την ομάδα του Κλοπ, αντικαθιστώντας τον τραυματία Χούμελς.

Την ίδια ώρα, οι “ασπιρίνες” πέρασαν με το επιβλητικό 4-1 από την έδρα της Μάιντς και έφτασαν τους 15 βαθμούς, με τον Κρουζ να είναι ο απόλυτος «πρωταγωνιστής» της αναμέτρησης με δύο γκολ και μία ασίστ.

Με 2-1 νίκησε το Ανόβερο την Άουγκσμπουργκ και με το ίδιο σκορ η Βόλφσμπουργκ την Χόφενχαϊμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής: 

Παρασκευή 20/9 

Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ 4-1 
(22’ Βεντ, 31’, 75’ Ράφαελ, 72’ Κρούζε-58’ Μπόλαντ) 

Σάββατο 21/9 

Ανόβερο-Άουγκσμπουργκ 2-1 
(60’ Σόμπιεχ, 89’ πεν. Χούζτι-51’ Φερχάεγκ) 

Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ 2-1 
(44’, 48’ Όλιτς-15’ Μοντέστ) 

Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ 1-1 
(51’ Νίλσον-37’ Σμέλτσερ) 

Μάιντς-Λεβερκούζεν 1-4 
(82’ Μαλί-19’, 45’ Κρούζε, 38’ Μπέντερ, 59’ Κίσλινγκ) 

Αμβούργο-Βέρντερ Βρέμης 0-2 
(32’, 94’ Πέτερσεν)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα