Τετάρτη, 22 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ψάχνει τον φύλακα άγγελο της η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ uefa.com
ΦΩΤΟ uefa.com

Η υπόθεση Τζιοβάνι έχει κλειδώσει για την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της Ένωσης να στρέφουν την προσοχή τους πλέον στο ζήτημα του βασικού γκολκίπερ. Προτάθηκαν Κούρτσι και Φερνάντες.

Οι περιπτώσεις που έπαιξαν μέχρι στιγμής για τα γκολπόστ της ΑΕΚ δείχνουν να… καίγονται, με καινούργια ονόματα να κάνουν την εμφάνισή τους στο προσκήνιο.

Στην Ένωση προτάθηκε ο Παραγουανός Φερνάντες, που έχει περάσει από Σέρο Πορτένιο, Εστουδιάντες και Ράσινγκ στην Αργεντινή, Βιτόρια στη Βραζιλία, αλλά και από την Ευρώπη με την Ουτρέχτη, ενώ μετρά και τρεις εμφανίσεις με το εθνόσημο. Η περίπτωσή του, ωστόσο, δύσκολα θα απασχολήσει σοβαρά.

Αντιθέτως, το όνομα του Τζιανλούκα Κούρτσι. Ο έμπειρος 30χρονος κίπερ φέτος φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα, όμως μόνο στις… προπονήσεις, καθώς δεν έγραψε κάποια συμμετοχή με τους “τζιαλορόσι”. Ωστόσο, μέχρι και πέρυσι είχε γεμάτες σεζόν με Σιένα, Σαμπντόρια και Μπολόνια.

Όπως έχετε διαβάσει και τις προηγούμενες ημέρες, φαντάζει ιδιαιτέρως πιθανό ο νέος γκολκίπερ της ΑΕΚ να αποτελεί όνομα… παρθένο στα ρεπορτάζ, καθώς η Ένωση το συνηθίζει να αποκαλύπτει συμφωνία με ποδοσφαιριστές που το όνομά τους δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε