Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ραζβάν Λουτσέσκου – ΠΑΟΚ: «Πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε φέτος κάποιον τίτλο»

Ραζβάν Λουτσέσκου – ΠΑΟΚ: «Πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε φέτος κάποιον τίτλο»
Intime.gr

Έστειλε μήνυμα, ελπίζοντας να υπάρξει κάποια αλλαγή. Ο Ραζβάν Λουτσέκσου δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ -με τα υπάρχοντα δεδομένα- δεν μπορεί να “χτυπήσει” κάποιον τίτλο. “Η ομάδα έχει γεμίσει με νέους και άπειρους ποδοσφαιριστές” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ρουμανικά ΜΜΕ, μετά το τέλος του φιλικού του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα (1-1) και έβαλε… χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, επικαλούμενος τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν προς τον παρόν στον σχεδιασμό.

«Παραμένει πολύ δύσκολο να κατακτήσεις άλλον έναν τίτλο. Η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε καθυστερήσει με τις μετεγγραφές, η ομάδα έχει γεμίσει με νέους και άπειρους ποδοσφαιριστές.

Ακόμα κι αν δεν κατακτήσαμε κάποιο τρόπαιο τις προηγούμενες σεζόν, συνεχίζω στον ΠΑΟΚ, επειδή οι άνθρωποι του συλλόγου θα πρέπει να εκτίμησαν τη δουλειά μου, πέρα από τα αποτελέσματα που βλέπουν οι φίλαθλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ερωτήθηκε και για τη Στεάουα και αν ξεχώρισε κάποιον ποδοσφαιριστή της, λέγοντας:

«Έβλεπα μόνο τους δικούς μου παίκτες, δεν έβλεπα καθόλου τους παίκτες της Στεάουα. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να επιτεθούν περισσότερο, δεδομένου ότι εμείς βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της προπονητικής περιόδου. Είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες και όμως κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι τις περισσότερες φορές. Μάλλον ήταν κουρασμένοι από την προετοιμασία και θέλουν να επανέλθουν για τους επίσημους αγώνες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις