Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης κατά «Mundo Deportivo»: «Εντελώς αναληθές, παράλογο και απίθανο δημοσίευμα με σκοπό να βλάψει»

Ρεάλ Μαδρίτης κατά «Mundo Deportivo»: «Εντελώς αναληθές, παράλογο και απίθανο δημοσίευμα με σκοπό να βλάψει»
Reuters

Το σημερινό (14.08.2021) δημοσίευα της καταλανικής «Mundo Deportivo» προκάλεσε μια αιχμηρή αντίδραση από τους “μερένγκες”.

Δημοσίευμα της “Mundo Deportivo” ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη La Liga και να “μεταπηδήσει” στην Premier League, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των “μερένγκες”.

“Οι Μαδριλένοι ερευνούν αυτό το ενδεχόμενο και αναλύουν τα δεδομένα για μια μετακόμιση στην Premier League. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από εβδομάδες και έχει επιβεβαιωθεί από την Mundo Deportivo. Η διάθεση του συλλόγου είναι να αλλάξει λίγκα, καθώς έχει κουραστεί από την πολιτική του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Χαβιέ Τέμπας, ενώ συγκεντρώνει πληροφορίες τόσο για την Serie A, όσο και για την Bundesliga” αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της “Mundo Deportivo”.

Η Ρεάλ Μαδρίτης… σήκωσε το γάντι και προχώρησε σε “αιχμηρή” ανακοίνωση, διαψεύδοντας το ισπανικό Μέσο: “Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το δημοσίευμα είναι εντελώς αναληθές, παράλογο και απίθανο, ενώ έχει την πρόθεση να βλάψει την καθημερινότητα του συλλόγου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις