Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα δείχνουν επιστροφή Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα δείχνουν επιστροφή Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι εξαιρετικά πιθανό να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», μάλιστα, η ανακοίνωση της συνεργασίας του Αντσελότι με τη Ρεάλ αναμένεται να γίνει άμεσα.

Οι Μαδριλένοι είδαν τις επιλογές τους να μειώνονται, μετά τη συμφωνία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τη Γιουβέντους και την άρνηση της Παρί Σεν Ζερμέν να επιτρέψει στους “μερένγκες” να προσεγγίσουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Παράλληλα, η περίπτωση του Αντόνιο Κόντε παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες κι έτσι ο Αντσελότι ήρθε στο προσκήνιο.

Ο Ιταλός τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Ρεάλ τη διετία 2013-2015 και στην πρώτη σεζόν του την οδήγησε στο πολυπόθητο δέκατο ευρωπαϊκό στέμμα, με τη νίκη επί της Ατλέτικο στον τελικό της Λισαβόνας.

Τη δεύτερη χρονιά έμεινε χωρίς τίτλο και ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον απέλυσε, προσλαμβάνοντας στη θέση του τον Ράφα Μπενίτεθ. Έκτοτε, ο Ιταλός τεχνικός εργάστηκε στη Μπάγερν και στη Νάπολι, πριν αναλάβει τον Δεκέμβριο του 2019 την Εβερτον.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις