Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάκκαρη: Πλάνταξαν οι γονείς της μετά της νίκη της στο Australian Open

Σάκκαρη: Πλάνταξαν οι γονείς της μετά της νίκη της στο Australian Open

Το “χρυσό” κορίτσι του ελληνικού τένις η Σπαρτιάτισσα, όπως την αποκαλούν οι φαν της, η Μαρία Σάκκαρη γράφει την δική της ιστορία στο Australian Open, καθώς κατάφερε και μέσα σε 75 λεπτά να αποκλείσει το Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης την Αμερικανίδα Μάντισον Κις με 2-0 σετ.

Η Ελληνίδα τενίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς με την εμφάνιση της αυτή κατάφερε να ξεπεράσει το “αγκάθι” των προηγούμενων εμφανίσεων της στο ίδιο grand slam.

Στο πλευρό της στο δύσκολο αυτόν αγώνα η Μαρία Σάκκαρη εκτός από τον προπονητή της, είχε την μητέρα της και άλλοτε κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Αγγελική Κανελλοπούλου, αλλά και τον πατέρα της γνωστό επιχειρηματία Κώστα Σάκκαρη, ο οποίος από την συγκίνηση του δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα χαράς και ευτυχίας. Σ’ εκείνους άλλωστε η Μαρία αφιέρωσε λίγα λεπτά μετά τον αγώνα τη νίκη της.

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1220578533749248000?s=20

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την τεράστια αυτή επιτυχία της Μαρίας», αναφέρει στο newsit.gr η Αγγελική Κανελλοπούλου και προσθέτει «Πιο πολύ όμως είμαστε χαρούμενοι για την Μαρία που βλέπει όλους τους κόπους της και την σκληρή δουλειά της να έχουν αποτέλεσμα».

Η ίδια δηλώνει υπερήφανη για την κόρη της κι αυτό γιατί μέσα από την δική της εμπειρία γνωρίζει καλά, το πάθος και την αφοσίωση που πρέπει να έχει ένας αθλητής, που σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά θα τον βοηθήσουν ώστε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει τους στόχους του. «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και περήφανη και την κόρη μου. Το ίδιο και ο σύζυγος μου ο οποίος συγκινήθηκε γιατί ήξερε ότι η Μαρία ήθελε πάρα πολύ να περάσει στην δεύτερη εβδομάδα του grand slam. Την βλέπαμε μετά τον αγώνα πόσο ευτυχισμένη ήταν που τα δάκρυα έφευγαν μόνα τους».

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο 23 στην παγκόσμια κατάταξη) στον συγκεκριμένο αγώνα επικράτησε με 6-4, 6-4 στα σετ απέναντι στην αντίπαλο και κατάφερε έτσι να γίνει η δεύτερη Ελληνίδα τενίστρια μετά από την Λένα Δανιηλίδου (2003) που φτάνει στους “16” στο Australian Open. Επόμενος σημαντικός αγώνας την ερχόμενη Κυριακή, όπου η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί απέναντι από το Νο 6 της κατάταξης την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις