Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σερέλης για το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: «Κλειδί του αγώνα η ένταση στην άμυνα»

Σερέλης για το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: «Κλειδί του αγώνα η ένταση στην άμυνα»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός “πέταξε” για τη Γαλλία, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (Πέμπτη 16/3, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) για την 29η αγωνιστική της Euroleague και ο Χρήστος Σερέλη μίλησε για το ματς.

Ο Σερέλης στάθηκε στην αθλητικότητα της Βιλερμπάν, ενώ εστίασε στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ως σημείο “κλειδί” για να φθάσει η ομάδα στη νίκη,

Οι δηλώσεις του Σερέλη

«Αυτό που ζητάμε από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν είναι να έχουμε την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά για 40 λεπτά αυτή τη φορά, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε.

Το κλειδί του αγώνα είναι όπως πάντα η ένταση που θα έχουμε στην άμυνα και οι προσαρμογές θα έχουμε σε κάθε επίθεση του αντιπάλου μας. Αν αμυντικά είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε.

Η Βιλερμπάν είναι μια αθλητική ομάδα με έμπειρους παίκτες. Το σημαντικό είναι πως λόγω αυτής της εμπειρίας μπορεί να διαβάσει καλά κάποιες καταστάσεις, όταν η αντίπαλη άμυνα δεν είναι επιθετική. Όποτε, όπως είπα και πριν, το κλειδί είναι η ένταση που θα έχουμε αμυντικά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις