Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σισέ για το Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: «Η καρδιά μου δεν μ’ αφήνει να διαλέξω»

Σισέ για το Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: «Η καρδιά μου δεν μ’ αφήνει να διαλέξω»

Ιδιαίτερη από συναισθηματική άποψη θα είναι η αποψινή βραδυά για τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς στις 21:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θ’ αναμετρηθούν για τον Γ` προκριματικό γύρο του Champions League, οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές του «αγάπες», ο Παναθηναϊκός και η Μαρσέιγ.

«Οι παίκτες της Μαρσέιγ είναι συνηθισμένοι σε ζεστές ατμόσφαιρες στο Vélodrome, αλλά ειλικρινά, εκεί, είναι κάτι διαφορετικό. Ενας νεαρός παίκτης μπορεί να εκπλαγεί. Το κοινό είναι πολύ κοντά και κινείται σε όλην τη διάρκεια του αγώνα, δεν υπάρχει… ανάπαυλα. Κάνει ζέστη συνέχεια, υπάρχουν καπνογόνα και τραγούδια συνέχεια», σχολίασε ο Γάλλος πρώην επιθετικός, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το «στίγμα» του στην θητεία του με την πράσινη φανέλα και πρόσθεσε:

«Ειλικρινά, δεν μπορώ να πω ποιός θα προκριθεί. Η καρδιά μου δεν με αφήνει να διαλέξω. Σε αγωνιστικό επίπεδο, νομίζω ότι η Μαρσέιγ, είναι ένα επίπεδο πιό πάνω. Ομως σε δύο ματς όλα γίνονται. Η πρόκριση θα κριθεί στην διαχείριση της έντασης και των νεύρων, αλλά και στην διαχείριση των κομβικών στιγμών».

Ερωτηθείς για τον Βιτίνια, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τον Πορτογάλο άσο: «Μου αρέσει! Είναι δύσκολο να βάζεις γκολ και πρέπει να έχεις υπομονή. Αλλάζεις ζωή, στάτους, είσαι ο πιο ακριβός παίκτης στην Μαρσέιγ και δεν ζήτησες τίποτα. Είσαι 20 ετών και ξαφνικά σου βάζουν μια τσάντα 800 κιλών στην πλάτη και πρέπει να την φορέσεις. Πρέπει να του δοθεί χρόνος. Σε τέτοιου είδους αγώνες, ο Βιτίνια μπορεί να αρχίσει την… ιστορία του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις