Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκαριόλο για το Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός: «Έχω τρελαθεί με τα λάθη των διαιτητών»

Σκαριόλο για το Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός: «Έχω τρελαθεί με τα λάθη των διαιτητών»
ΦΩΤΟ Intime

Η Βίρτους Μπολόνια ηττήθηκε με 85-83 από τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής των Ιταλών, Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν έξαλλος με τους διαιτητές του αγώνα.

Ο Σκαριόλο έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και έκανε λόγο για ομάδα Final 4, αλλά παράλληλα κατηγόρησε τους διαιτητές για μία σειρά λαθών στο τέλος της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Σκαριόλο

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες, με νοοτροπία νικητή, με Final 4, κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες, οπότε δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε τίποτα από τη νίκη τους. Την ίδια στιγμή, είναι τόσο πολύ υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, οι οποίοι έφτασαν το ματς στο τελευταίο σουτ, αλλά δυστυχώς αστόχησαν. Μείναμε πίσω, παλέψαμε, επιστρέψαμε και δείξαμε χαρακτήρα και περηφάνια.

Την ίδια στιγμή, όπως οι παίκτες και οι προπονητές κάνουν λάθη, πιθανότατα, ειδικά στα τελευταία λεπτά, δεν θυμάμαι -και είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία- τόση μεγάλη σειρά σημαντικών λαθών από τους διαιτητές. Ειλικρινά θα τα δω ξανά, αλλά έχω τρελαθεί.

Οι διαιτητές κάνουν λάθη, οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι υπερήφανοι για την προσπάθεια των παικτών. Αυτών που ήταν σε καλύτερη κατάσταση και εκείνων που δεν έπαιξαν καλά. Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο. Ας πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις