Πέμπτη, 23 Μαΐ
29oC Αθήνα

Σκληραίνει κι η στάση του ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ

Σκληραίνει κι η στάση του ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ

Mετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ κράτησε σκληρή στάση κόντρα στην ΕΠΟ στη σημερινή γενική συνέλευσή της. Ο εκπρόσωπός του, Δημοκράτης Παπαδόπουλος άσκησε κριτική στην ομοσπονδία για τους χειρισμούς της σε θέματα διαφθοράς.

Παράλληλα, εξέφρασε ανοιχτά τις αμφιβολίες της ΠΑΕ για τις αλλαγές στην ΚΕΔ.

«Με τόσες κατηγορίες και ανοικτές υποθέσεις για κακουργήματα δεν έχει υπάρξει μία παραίτηση, ή έστω μια διερεύνηση από την ΕΠΟ, πράγμα ύποπτο και απαξιωτικό. Από τόσες ανοικτές υποθέσεις, από τόσα ύποπτα ματς, μόλις η περίπτωση μιας ομάδας έχει διερευνηθεί (σ.σ.: της Βέροιας). Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εξεταστούν όλες οι υποθέσεις σε βάθος και φυσικά από τους τακτικούς δικαστές», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, ενώ για τις αλλαγές που αποφασίστηκαν στην ΚΕΔ τόνισε: «Οι αλλαγές στην ΚΕΔ πολύ φοβούμαστε ότι απλά εξυπηρετούν ότι και τα προηγούμενα πρόσωπα και ήδη η καχυποψία είναι διάχυτη. Όμως από φέτος ο ΠΑΟΚ δεν θα ανεχθεί παρόμοια με τα περυσινά φαινόμενα».

Κι έπειτα ζήτησε αναδιάρθρωση: «Η βία προκαλείται από την αναξιοπιστία και την ανισονομία των αποφάσεων. Όπως είπε πρόσφατα ο κ. Σαββίδης, μετά την ολοκλήρωση των ανακρίσεων του κ. Ανδρεάδη, μόνο μια καινούρια αρχή μπορούμε να κάνουμε- ειδάλλως η παρουσία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα θα τεθεί σε αμφισβήτηση. Δεν νοείται να μην υπάρξει αναδιάρθρωση ακόμη και μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Δεν γίνεται να μην επισπευστούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση των τακτικών δικαστών, σύμφωνα με το νέο νόμο, που μάλιστα πρέπει να συσκέπτονται εκτός ΕΠΟ», κατέληξε.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε