Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σλούκας για την Εθνική Ελλάδας: «Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο»

Σλούκας για την Εθνική Ελλάδας: «Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο»
Intime.gr

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ χαρακτήρισε στοίχημα για την Εθνική ομάδα μπάσκετ, να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του προπονητή.

«Έχουμε έναν παίκτη που είναι ο καλύτερος στον κόσμο αυτή τη στιγμή για μένα. Το στοίχημα είναι να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του προπονητή και γύρω από έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και όλη την προσοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας στην ΕΡΤ, στη media day της εθνικής ομάδας.

Ανάλογες και οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη: «Έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Έχουμε τρεις NBAers, αστέρια της EuroLeague και άλλα πρωταθλήματα. Είμαστε πολύ δυνατοί, έχουμε τον καλύτερο προπονητή, αλλά μένει όλα αυτά να φανούν και στο γήπεδο».

Απ’ τη μεριά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε: «Βλέπεις νέα παιδιά, θέληση και δίψα για διάκριση. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία διάκριση. Υπάρχει ένας φρέσκος αέρας, από το staff, τους προπονητές αλλά και τους παίκτες. Υπάρχει μια φρεσκάδα.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις