Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σοφία Μπεκατώρου στο Live News: «Καμία έρευνα για τις 37 καταγγελίες, όλοι παραμένουν στις θέσεις τους»

Σοφία Μπεκατώρου στο Live News: «Καμία έρευνα για τις 37 καταγγελίες, όλοι παραμένουν στις θέσεις τους»

Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου έφερε στο “φως” μια νέα σοκαριαστική καταγγελία, για αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής η οποία βίωσε σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή της και η Σοφία Μπεκατώρου τοποθετήθηκε, κάνοντας λόγο για απίστευτη στασιμότητα στις υποθέσεις που στο πρόσφατο παρελθόν ήρθαν στην επιφάνεια.

Αναφερόμενη στο θέμα των απίστευτων καταγγελιών της Μαρίας Παπάκου, Σοφία Μπεκατώρου -η γυναίκα που άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου δίνοντας το παράδειγμα σε πολλές άλλες- είπε ότι όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Οι φορείς γνωρίζουν. Γνωρίζει η ομοσπονδία, γνωρίζει η ολυμπιακή επιτροπή και το υπουργείο και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι, δεν έχουν κληθεί σε απολογία οι άνθρωποι που κατηγορούνται και βρίσκονται σε χώρους με παιδιά».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε αν γίνονται ή αν δεν γίνονται αυτά αλλά πώς θα σταματήσουν οι συμπεριφορές αυτές και αν θέλουμε έναν υγιή αθλητισμό».

« Νιώθω ότι πρέπει να αντιδράσει το αθλητικό κίνημα. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κανένας μηχανισμός που να κινητοποιείται όταν υπάρχουν 37 καταγγελίες. Ξαφνικά αυτές οι αθλήτριες… ξύπνησαν και είπαν κάτι από τη φαντασία τους;», κατέληξε η κ. Μπεκατώρου. “

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις