Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σοβαρό ατύχημα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού!

Σοβαρό ατύχημα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού!

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα έλαβε χώρα στο Μπακού, εκεί όπου ξεκινούν από σήμερα οι Ευρωπαϊκοί αγώνες, μια νέα διοργάνωση, που θα κινείται στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων. Τρεις αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης παρασύρθηκαν από λεωφορείο, με τις δύο να είναι σοβαρά τραυματίες!

Όπως αναφέρουν Αυστριακά μέσα, οι τρεις Αυστριακές παρασύρθηκαν από λεωφορείο ενώ περπατούσαν! Το γεγονός ανακοίνωσε η Ολυμπιακή επιτροπή της Αυστρίας και επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αγώνων, αναφέροντας πως πράγματι τρεις αθλητές (χωρίς να προχωρά σε διευκρινίσεις) μεταφέρθησαν στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για τις Βανέσα Σαχίνοβιτς, Βερένα Μπρέιτ και Λούνα Πάχερ, με την πρώτη να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με τραύματα στο χέρι και πολλαπλές κακώσεις. Η Μπρέιτ έχει τραυματιστεί στο χέρι και θα χρειαστεί να παρακολουθηθεί από γιατρό, ενώ η Πάχερ ήταν η πιο τυχερή καθώς έφυγε σχεδόν αλώβητη και μετέβη ήδη στο χωριό των αθλητών.

Η ανησυχία ήταν έντονη και στην Ελλάδα, καθώς μετά το ανακοινωθέν υπήρξαν φόβοι και για τρεις Ελληνίδες, που συμμετέχουν στην Αυστριακή ομάδα. Οι 17χρονες Άννα-Μαρία, Ειρήνη και Βασιλική, ωστόσο, δεν είχαν εμπλοκή στο ατύχημα. Τα τρία κορίτσια είχαν αποχωρήσει το 2012 απο τα εθνικά κλιμάκια, έχοντας μεγάλα παράπονα και διαμαρτυρόμενες για αδικία εις βάρος τους από τις εθνικές προπονήτριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε