Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στα ρηχά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς από τους Σέλτικς – Σούπερ ο Θανάσης

Στα ρηχά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς από τους Σέλτικς – Σούπερ ο Θανάσης
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα από τους Μπόστον Σέλτικς (122-114) σε μία μέτρια βραδιά για τον Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά φοβερή για τον Θανάση που έκανε ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ

Οι Σέλτικς πέρασαν άνετα από το Μιλγουόκι, επικρατώντας των Μπακς με 122-114. Σε αντίθεση με το προ διημέρου ματς των δύο ομάδων, οι «Κέλτες» πήραν από νωρίς το προβάδισμα και με σωστή διαχείριση έφθασαν στην νίκη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίσθηκε 27 λεπτά και 18 δευτερόλεπα, με απολογισμό 16 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ καλύτεροι σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Κρις Μίντλεντον και ο Τζρου Χόλιντεϊ, οι οποίοι σημείωσαν 19 και 17 πόντους, αντίστοιχα. Παρά την ήττα των Μπακς, ο αγώνας είχε κι ένα θετικό στοιχείο, καθώς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, πέτυχε ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ, με 12 πόντους, ενώ «μάζεψε» πέντε ριμπάουντ και «μοίρασε» τρεις ασίστ.

Ο Τζέϊσον Τέϊτουμ ευστόχησε σε τέσσερα από τα συνολικά 22 τρίποντα των φιλοξενούμενων και με 34 πόντους, έξι ριμπάουντ κι επτά ασίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα της Βοστώνης, ενώ πολύ καλή απόδοση, είχαν ο Μάρκους Σμαρτ και ο Κέμπα Ουόκερ με 23 και 21 πόντους, αντίστοιχα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις