Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

«Στάση» και στο Ντιτρόιτ για Λέικερς, τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ (videos)

«Στάση» και στο Ντιτρόιτ για Λέικερς, τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ (videos)
Reuters

Εκτός έδρας πήγαιναν… τρένο στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ! Τώρα όμως οι Λέικερς γνώρισαν δυο απανωτές ήττες έξω από το Λος Άντζελες, χάνοντας από τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ με 107-92. Τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Οι Φιλαδέλφεια 76ers σταμάτησαν το εκτός έδρας αήττητο σερί των Λέικερς και μέσα σε λίγες ώρες οι Πίστονς έκαναν τη… συνέχεια. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπλέικ Γκρίνιν, η ομάδα του Ντιτρόιτ υποχρέωσε τους κουρασμένους «λιμνανθρώπους» στην 2η σερί ήττα τους (107-92), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος στο ΝΒΑ.

Ο Γκρίφιν είχε 23 πόντους και μαζί με τους Γουέιν Έλινγκτον (17 πόντοι) και Μέισον Πλάμλι (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και ανέβασε το ρεκόρ της ομάδας του στο 5-14. Οι Λέικερς έπεσαν στο 14-5, με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιλ Κούζμα να «μετρούν» από 22 πόντους και τον Τάλεν Χόρτον-Τάκερ να σημειώνει 13 πόντους. Οι «λιμνάνθρωποι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Άντονι Ντέιβις.

Έστω και δύσκολα, οι Ρόκετς κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Μπλέιζερς (104-101) και να ανεβάσουν το ρεκόρ τους στο 8-9.

Ο Ολαντίπο ήταν ο ηγέτης της ομάδας από το Χιούστον με 25 πόντους, με τον Κρίστιαν Γουντ να προσθέτει 22 πόντους και τον Τζον Γουόλ 20 πόντους. Για τους Μπλέιζερς (έπεσαν στο 9-8) ο Ντέμιεν Λίλαρντ είχε 30 πόντους και ο Γκάρι Τρεντ 23 πόντους.

Οι Σανς αγωνίστηκαν χωρίς τον Μπούκερ, αλλά επικράτησαν εύκολα των Γουόριορς με 114-93 και έφτασαν στο 9-8 το ρεκόρ τους.

Η ομάδα από το Φοίνιξ είχε εφτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ο Μίκαλ Μπρίτζες με 20 π. και ακολούθησαν οι Αμπντελ Ναντέρ και Τζα Κράουντερ με 16 πόντους ο καθένας. Ο Στεφ Κάρι με 27 πόντους και ο Άντριου Γουίγκινς με 16 πόντους ήταν οι… διασωθέντες των Γουόριορς, που έπεσαν στο 10-9.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις