Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στέφενς: Μετά το 0-2 είδα τον καλύτερο φετινό ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του μετά το 0-2 και τους τρεις βαθμούς που πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μακάμπι εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουμπ Στέφενς:

“Οταν κάνεις τα πράγματα τόσο δύσκολα για τον εαυτό σου, πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος που παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Ολοι είδατε πως έχουμε καλή νοοτροπία σαν ομάδα για να επιστρέψουμε σε τέτοιου είδους ματς. Και αυτό θα πρέπει να μας δώσει αυτοπεποίθηση, το ότι επιστρέφουμε από ένα ματς που ήταν 0-2. Νομίζω πως μετά το 0-2 παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που παίξαμε μέσα στη σεζόν και μιλάω για το πρώτο ημίχρονο”.

Για τα δύο πέναλτι που έχασε ο Στοχ και τι εντολή έδωσε ο ίδιος: “Νομίζω πως έχω να κάνω με επαγγελματίες που πρέπει να πάρουν την απόφαση. Δεν έχω να κάνω με παιδιά, αυτοί οι επαγγελματίες πρέπει να πάρουν τη σωστή απόφαση. Και μιλάω για το σύνολο των ποδοσφαιριστών”.

Για το αν ξαφνιάστηκε από το επιθετικό παιχνίδι της Μακάμπι Χάιφα: “Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα που αρέσκεται να παίζει τεχνικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτό είχα πει. Οπότε δεν ξαφνιάστηκα”.

Για το ότι είπε πως στόχος είναι να βάζει ένα γκολ παραπάνω ο ΠΑΟΚ και αν αυτό θέλει να δει: “Οχι, δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω να δω. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω και που είναι πίσω με σκορ 0-2”.

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: “Δεν μπορείς για μεμονωμένα πρόσωπα όσον αφορά τα λάθη. Ο,τι κάνουμε, το κάνουμε ως ομάδα. Οταν κάνουμε τα σωστά ομαδικά, έτσι κάνουμε και τα λάθη όλοι μαζί”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να μην “μπαίνει” δυνατά στα ματς: “Δεν συμφωνώ με αυτή την τοποθέτηση γιατί ξεκινήσαμε καλά. Με το δικό μας λάθος βάλαμε την Μακάμπι στο παιχνίδι”.

Για το ότι η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ψηλά μετά το 3-2: “Οταν βάζεις ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο, έχεις τρεις βαθμούς. Σημασία έχει οι παίκτες να παίζουν σύμφωνα με τις δικές τους δυνατότητες”.

Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά από… ροντέο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε