Αθλητικά

«Στην ΑΕΚ με 1,9 εκατ. ευρώ ο Κικάνοβιτς» γράφουν στην Αμερική

Όπως αναφέρουν από την Αμερική, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς και να ανακοινώσει ο deal.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Favian Renkel-με ανάρτησή του στο twitter-ανέφερε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα αποκτήσουν τον 2Μπέντζαμικ Κιγκάνοβιτς από τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς έναντι 1,9 εκατ. ευρώ.

«Η φημολογία θέλει τον Κικάνοβιτς να πηγαίνει στην ΑΕΚ αντί 2 εκατ. δολαρίων (σ.σ. 1,9 εκατ. ευρώ). Η ανακοίνωση έρχεται σύντομα. Ο Ματίας Αλμέιδα παίρνει τον παίκτη του με την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στη 2η θέση της Super League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ρεπόρτερ.

Να αναφέρουμε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 22χρονο εξτρέμ (ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί ε τον Ματίας Αλμέιδα) αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται η συμφωνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα