Τρίτη, 21 Μαΐ
26oC Αθήνα

Στην μάχη του European League με Stoiximan.gr η Εθνική

Στην μάχη του European League με Stoiximan.gr η Εθνική

Mπορεί η μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής ομάδας βόλεϊ για πρόκριση στο Final Four του World League, να μη στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας έδειξαν ότι η το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και κοιτάζει ψηλά.

Η νέα πρόκληση για την ομάδα του Σωτήρη Δρίκου ονομάζεται European League. Η Εθνική ρίχνεται στη μάχη του Β’ ομίλου, το διήμερο 10 & 11 Ιουλίου, με τις αναμετρήσεις κόντρα στην αδύναμη Ρουμανία στο ΔΑΚ του Ευόσμου, έχοντας παράλληλα το μυαλό και στις αναμετρήσεις της ερχόμενης εβδομάδας (17 & 18 Ιουλίου) κόντρα στην σαφώς πιο υπολογίσιμη Τουρκία.

Η ελληνική ομάδα στοχεύει σε ένα θετικό ξεκίνημα με 4 νίκες και στην προσπάθεια αυτή αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση του κοινού της Θεσσαλονίκης αλλά και φυσικά αυτή του περήφανου χορηγού των Εθνικών Ομάδων βόλεϊ, Stoiximan.gr.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, είναι η κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων, που εξασφαλίζουν την παρουσία στο Final 4, όπως τονίζει σε δηλώσεις του και ο πασαδόρος, Θάνος Μαρούλης, ένα από τα δύο νέα πρόσωπα της αποστολής. Όπως αναγνωρίζει, ο 27χρονος διεθνής, οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και από το κοινό, αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες, αφού όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Με βάση την περσινή πορεία της ομάδας προσωπικά για μένα ο στόχος είναι το φάιναλ φορ. Δεν μου αρκεί η καλή εμφάνιση, το γεμάτο γήπεδο ή απλά μια καλή πορεία, αλλά θέλω την ουσία που είναι το αποτέλεσμα».

Ο όμιλος της Εθνικής είναι αρκετά ανταγωνιστικός και κρύβει παγίδες, με τη Σλοβενία να φαντάζει ο κυριότερος αντίπαλος στον δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής, αλλά και τις Τουρκία, Κροατία να φαντάζουν δυνατά αουτσάιντερ στην μάχη για τις δύο προνομιούχες θέσεις. Σαφέστατα οι προαναφερθείσες ομάδες ξεχωρίζουν από τις πιο αδύναμες Λευκορωσία και Ρουμανία, οι οποίες ωστόσο μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα αν υποτιμηθούν.

Σύμφωνα με τον Stoiximan.gr, τo ενδεχόμενο να κατακτήσει η ελληνική ομάδα την πρώτη θέση του ομίλου της στο Ευρωπαϊκό Λιγκ, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και προσφέρεται για στοιχηματισμό σε απόδοση 2,60.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε