Αθλητικά

Στηρίζει άνοδο… Άρη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών

Στο πλευρό του... Άρη, αλλά και των λοιπών ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο, στη θέση αυτών που θα δηλώσουν κώλυμα για συμμετοχή στη Football League, τάχθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου, ο οποίος ακούγεται και στις συνομιλίες που διέρρευσαν να συνομιλεί με τον Χριστόφορο Ζωγράφο, τόνισε ότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ, οι ομάδες της Γ' Εθνικής πρέπει να αντικαταστήσουν όσες δε μπορέσουν να συμμετάσχουν στη Football League της νέας σεζόν.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών μίλησε στον Libero 107.4 της Θεσσαλονίκης:

Για το επόμενο πρωτάθλημα της Football League και το πόσες ομάδες θα συμμετέχουν: «Αυτό δεν είναι θέμα της ΕΠΟ, είναι θέμα της Football League. Η Football League ξέρει πως θα διοργανώσει το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει το πρωτάθλημα να διοργανωθεί με 20 ομάδες, αλλά η Football League πρέπει να βγάλει μία προκήρυξη που να το οριστικοποιεί. Η προκήρυξη που βγήκε από τη Football League πέρσι το καλοκαίρι αναφέρει ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 20 ομάδες».

Για το τι πιστεύει ότι θα αποφασιστεί και τι θα συμβεί αν υπάρξουν ομάδες που δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στη Football League:
«Κατά τη δική μου άποψη πρέπει να τηρούνται οι προκηρύξεις και αυτό τα λέει όλα. Αν τηρηθεί η προκήρυξη τότε το επόμενο πρωτάθλημα της Football League θα διεξαχθεί με 20 ομάδες. Σε περίπτωση που υπάρξουν ομάδες που δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής, ο ΚΑΠ προβλέπει ότι πρέπει να ανέβουν οι ομάδες που έχουν σειρά από τη Γ΄ Εθνική».

Για την επιστολή του Αρη προς την ΕΠΟ και το αίτημα των «κιτρίνων»:
«Μέχρι την Παρασκευή που είχαμε συμβούλιο δεν έχω ενημερωθεί για την ύπαρξη επιστολής από την πλευρά του Άρη. Μπορεί να την έχει στείλει αργότερα και να μην έχει έρθει εις γνώση μου. Το βασικό θέμα πιστεύω ότι το έχει η Football League και πρέπει να τηρεί τις προκηρύξεις που βγάζει την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο».

Για το πώς θα επιλεγούν οι επιπλέον ομάδες που θα ανέβουν από την Γ’ κατηγορία στη Football League: «Την Παρασκευή που έγινε ΔΣ στην ΕΠΟ, δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο γιατί δεν είχε φτάσε σχετικό έγγραφο. Τέτοιου είδους θέματα όμως τα χειρίζεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ και στην πορεία τα φέρνει και στο ΔΣ».

Για την προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στη Football League: «Αυτά είναι θέματα της Football League. Θα πρέπει να απευθυνθείτε στον κ. Καλογιάννη».

Για την απόφαση του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου πριν δύο χρόνια παρά την αντίθετη θέση της Football League: «Σωστά αποφάσισε τότε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα