Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο ΣΕΦ και ο Πογέτ για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ατμόσφαιρα όπως στα Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ»

Στο ΣΕΦ και ο Πογέτ για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ατμόσφαιρα όπως στα Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 32η αγωνιστική της Euroleague και στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, Γκουστάβο Πογέτ.

Μιλώντας στη Nova, ο Πογέτ αποκάλυψε τη… σχέση του με το μπάσκετ και τόνισε ότι οι ατμόσφαιρα στα ντέρμπι της Ελλάδας, μοιάζει με αυτή στα Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ στην Αργεντινή.

Οι δηλώσεις του Πογέτ

«Mου αρέσει το μπάσκετ, είναι το δεύτερο άθλημα. Είχε παίξει ο πατέρας μου σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες και σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα. Όταν ήμουν μικρός έπρεπε να αποφασίσω αν θα παίξω μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Τελικά επέλεξα το ποδόσφαιρο και ήρθα να δω ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς».

Για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι: «Ήταν ένας συμπαίκτης που είχε πάει να δει Μπόκα – Ρίβερ και μετά ήρθε στην Ελλάδα να δει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και συνέκρινε τις δύο ατμόσφαιρες που έμοιαζαν σε μεγάλο βαθμό».

Για το ότι επέλεξε τελικά το ποδόσφαιρο αντί για το μπάσκετ: «Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Στην Ουρουγουάη έπαιζε μπάσκετ μόνο ο πατέρας μου!»

Για το αν θα κοπιάρει κάποιες κινήσεις από το μπάσκετ, όπως κάνει και ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό: «Θα κάνω ό,τι έκανε και ο Μίτσελ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις