Μια σημαντική συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο διεξάγεται το απόγευμα της Τρίτης (03.06.2025) στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, παρουσία των πέντε ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και της UEFA.
Η συζήτηση των πέντε ομάδων με την ομοσπονδία ξεκίνησε στις 17:30, έχοντας σαν θέμα το νέο φορμάτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στη συνάντηση θα αναλυθούν οι σοβαρές προοπτικές που δημιουργεί ο νέος τρόπος διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και η ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από την πλευρά της UEFA βρίσκονται οι Θόδωρος Θεοδωρίδης, Τόμπιας Χεντστουκ, Στεφάν Ανσέλμο, Μάριος Γεωργίου και Ανδρέας Δημάτος, ενώ την ΕΠΟ εκπροσωπούν οι Μάκης Γκαγκάτσης και Δόμνα Τσιώνη.
Διά ζώσης, στη συνάντηση βρίσκονται οι:
Super League: Θοδωρής Λάιος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ολυμπιακός: Κώστας Καραπαπάς, Κώστας Βερνίκος
Παναθηναϊκός: Τάκης Φύσσας, Αθανασία Μπαλωμένου
ΠΑΟΚ: Μαρία Γκοντσάρεβα
ΑΕΚ: Μηνάς Λυσάνδρου, Αγγελική Αρκάδη
Άρης: Θεόδωρος Καρυπίδης, Παναγιώτης Μπιλίρης
Μέσω zoοm συμμετέχουν – παρακολουθούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης κι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.
Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Μηνάς Λυσάνδρου και η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Αγγελική Αρκάδη. Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν μπορούσε να είναι παρών δια ζώσης λόγω πολύ σοβαρής επαγγελματικής υποχρέωσης, όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.