Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Τάκης Φύσσας: «Αστικός μύθος ότι ανέβαλα το γάμο μου για το Euro 2004»

Τάκης Φύσσας: «Αστικός μύθος ότι ανέβαλα το γάμο μου για το Euro 2004»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο θρύλος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα παιδιά του.

Είκοσι χρόνια μετά το Euro 2004 που κατέκτησε με την Εθνική Ελλάδας, ο Τάκης Φύσσας αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως στις δύο κόρες του και πόσο δύσκολο ήταν για εκείνο να μην τις έχει διαρκώς κοντά του. Παράλληλα όμως διέψευσε και τον… αστικό μύθο ότι είχε αλλάξει ημερομηνία στο γάμο του, εξαιτίας της κατάκτησης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας.

Οι δηλώσεις του Φύσσα

“Είναι αστικός μύθος ότι ανέβαλα τον γάμο του λόγω του τελικού του Euro 2004. Παντρεύτηκα στις 9 Ιουλίου γιατί 4 Ιουλίου είχαμε τον τελικό. Είχα εντάξει τον γάμο μου μετά το Euro. Είχα πει στη γυναίκα μου ότι “Κοίτα, θα συμμετάσχω μετά από πάρα πολλά χρόνια με την Εθνική μας ομάδα. Μετά από 24 χρόνια πάμε σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, θέλω να ευχαριστηθώ τα παιχνίδια. Κάποια στιγμή θα γυρίσουμε, θα θέλω να δω τα παιχνίδια”. Δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε στο τελικό, της είχα πει ότι θέλω να δω τον τελικό με τους φίλους μου. Δεν έγινε έτσι! Τελικά έπαιξα στον τελικό, ήρθα στις 5 Ιουλίου στην Ελλάδα και στις 9 παντρευτήκαμε, όπως τα προσκλητήρια έγραφαν!

Σίγουρα δεν άλλαξα τον γάμο μου, τα προσκλητήρια υπάρχουν. Ήταν μία σπουδαία χρονιά από όλες τις απόψεις. Ήμουν 30 χρονών και πραγματικά, το να δουλεύεις τόσα χρόνια και να μπορείς να γεύεσαι τους καρπούς σου, είναι πολύ σημαντικό. Εκείνη τη χρονιά μου τα έφερε όλα μαζεμένα και μετά με έφερε στην αγκαλιά της Χριστίνας“.

Ο Φύσσας μίλησε επίσης και για τους Legends 2004 και το φιλανθρωπικό τους έργο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις